Despre noi - Misiunea și valorile noastre

De ce să alegi Crama Valea Ascunsă?

Misiunea noastră, ca și afacere de familie este să oferim clienților noștri vinuri autentice, calitative și deținătoare de nenumărate premii, din sursă locală. Aducem pe piață o selecție unică de soiuri tradiționale, cu sortimente potrivite pentru fiecare palatin. Fie că vorbim de vinuri cu arome proeminente de fructe coapte, sau ușoare, cu note florale, vinurile noastre albe, rose și roșii așteaptă să devină parte a stilului tău de viață.

Vineyard picture

Unii vor să retrăiască experiențele copilăriei în spațiul Transilvănean, alții se gândesc cu ardoare la o vacanță bine-meritată. Scopul nostru este de a oferi cea mai memorabilă experiență prin locația și serviciile noastre și suntem siguri că după ce vedeți și simțiți pe pielea voastră o zi „la noi acasă”, veți lua sortimentele noastre cu voi acasă și le veți bine-veni în viața voastră de zi cu zi.

 

Product image

Ne vom îndeplini misiunea, aderând la următoarele valori:

  • Relațiile cu clienții

Fiind o familie autentică de ardeleni, fiecare persoană care ne trece pragul este tratat ca un prieten bun, din copilărie. Serviciul nostru cu clienții este considerat unul excelent, prompt, de nădejde, iar atunci când îl combinăm cu încredere și relații de prietenie strânse, știm că te vei simți „ca acasă” cu noi.

  • Experiența vinului nostru

Te invităm să îți satisfaci palatinul și să savurezi un pahar de vin natural, din inima Transilvaniei. Mantra noastră este „cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, tocmai de aceea suntem o parte activă a societății locale, contribuind la economie și bunăstarea comunității noastre.

  • Echitate

Țelul nostru de a asigura echitate când vine vorba de produsele și canalele noastre vin în strânsă legătură cu strategia noastră ce te are în centru pe tine- consumatorul. Nu vei vedea sticle de vin cu prețuri exorbitante pentru nu stă în caracterul nostru. Ne desfășurăm activitatea ca o familie și vrem ce e mai bun pentru clienții și partenerii noștri, în ceea ce privește excelență, calitate și prețuri.

  • Dragoste pentru plaiurile locale

Suntem orientați spre tradiție, pasiune și atenție la detalii și căutăm să îmbunătățim comunitatea și atracțiile locale cu fiecare oportunitate. Zona noastră, oricât ar fi de mica este plină de istorie și de obiective turistice și asta ne dorim și noi să devenim cu ajutorul tău. Vizitează-ne pentru o experiență desăvârșită: vin, bucate tradiționale și natură -  ce altceva îți poți dori? (Toate răspunsurile și sugestiile sunt bine-venite pe conturile rețelelor sociale și pe email, la: office@valeaascunsa.com ).

Winery and restaurant

  • Progres continuu

Ne amintim cu toții ce înseamnă să fii tânăr și plin de visuri și dorințe, nu-i așa? Ei bine, în contextul mediului de afaceri asta suntem noi. Suntem încă mici, dar tindem să atingem măreția cu fiecare sticlă de vin. Rezultatele ce vin cu fiecare recoltă ne răsplătesc eforturile pentru a ne îndeplini misiunea. Prin urmărirea trendurilor curente, suntem dedicați creșterii continue a oamenilor și a afacerii noastre. Lucrăm continuu să îmbunătățim experiența cu Valea Ascunsă, precum și în ceea ce privește notorietatea brandului și informarea publicului general.       

  • Pasiune pentru vinificație

Credem cu tărie că vinificația de calitate începe cu pasiunea pentru vin. Noi facem ceea ce iubim și acest lucru se simte cu fiecare înghițitură și fiecare sticlă. Ne mândrim cu abordarea noastră tradițională și interactivă a producerii vinului, complimentată de tehnologia de ultimă generație care asigură stabilitatea și calitatea deosebită a vinului nostru.

Wine bottle

  • Totul pentru mediul înconjurător

Podgoria Valea Ascunsă este locul ideal pentru momentele în care vrei să te bucuri de clipe de liniște într-o locație inedita. Venim în întâmpinarea nevoilor actuale prin satisfacerea dorinței de a petrece a timpului liber în natură. Lacul Paradisul Verde este un produs al pasiunii noastre pentru a cultiva elementele ecosistemului ce întregește peisajul sublim din Valea Ascunsă. Cabanele pentru pescuit, precum și „Căsuța de petreceri” (cum se place să o numim) stau în întâmpinarea clienților care vor să petreacă timp în natură, cu un pahar de vin și o carte bună alături. Pentru detalii și rezervări, vizitați-ne pe www.laculparadisulverde.com.

Logo 

Sale

Unavailable

Sold Out