”Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei”, ediția II

”Îți place vinul bun? Și nouă! Așa că te invităm într-o sâmbătă tomnatică (19 octombrie) pe plaiurile colorate ale Transilvaniei, într-un cadru inedit – Gara Mocăniței Transilvaniei din Teaca – să ne bucurăm împreună de rodul acestor meleaguri produse cu perseverență și pasiune de oameni deosebiți care au reușit în ultimii ani să readucă pe masa noastră vinurile celebre din Podgoria Lechința”, anunța Asociația Mocănița Transilvaniei în Octombrie 2019.

Împreună avem o viziune comună de a dezvolta zona printr-un proiect autentic care să pună în valoare ceea ce avem mai valoros: cultura. Iar când spunem cultură ne referim la un adevărat monument istoric reprezentat de o cale ferată și un traseu spectaculos de mocăniță construit acum mai bine de 100 de ani, precum și de cultura cultivării vinului, recunoscut în întreaga lume drept “Vinul Împăraților de la Viena“.

Alături de încă șapte crame din județ, Valea Ascunsă a fost prezentă la eveniment, oferind clienților posibilitatea să deguste vinurile la locație. Pentru degustătorii care au apreciat adevărata valoare a vinurilor noastre și au vrut să ducă această experiență cu ei, a fost posibilă cumpărarea la preț de producător pentru a le savura acasă.

Pentru moment organizăm acest eveniment în gară, deoarece infrastructura feroviară are nevoie de reabilitare, însă visăm ca într-o zi “Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei” să o spunem în timpul calătoriei cu trenul cu abur pe colinele însorite ale Transilvaniei.

Sursa: 

https://timponline.ro/povestea-vinului-in-mocanita-transilvaniei-editia-a-ii-a/

Mai multe detalii: 

https://mocanitatransilvaniei.ro/povestea-vinului/

Sale

Unavailable

Sold Out