Termeni, condiții și politicile website-ului

Termeni și condiții

Compania care administrează acest site este Unic-Silvagro SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J06/959/2008 și având Codul Unic de Înregistrare: RO 24487699.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor expuse aici. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Ne asumăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1. Dreptul de autor
Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Unic-Silvagro SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris alUnic-Silvagro SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

  Pentru orice probleme sau sesizări legate de drepturi de proprietate intelectuală ne puteți contacta la adresa noastră de e-mail: amisagrotekbn@gmail.com

  2. Accesul la informațiile de pe site

  Unic-Silvagro SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Unic-Silvagro SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

  Continutul site-ului a fost realizat cu mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificarii caracteristicilor, design-ului, fără vreo notificare prealabilă de către producători.

  3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii
  Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil Unic-Silvagro SRL nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Unic-Silvagro SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

   Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 

   Unic-Silvagro SRL nu răspunde de eventualele defecte ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecte și prejudiciul moral adus clientului revin în sarcina producătorului. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Unic-Silvagro SRL oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Unic-Silvagro SRL de la acest client.

   Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință și a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce însoțește produsul. Factura fiscală ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin e-mail și prin orice alte metode, cu Unic-Silvagro SRL, nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică încheierea contractului la distanță.

   4. Limitarea răspunderii pentru prețuri

   Prețurile prezentate includ TVA (24%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Limita minimă de preț pentru o comandă este de 50 de RON.

   5. Limitarea răspunderii pentru livrare

   Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. Unic-Silvagro SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită în Bistrița și Cluj-Napoca. În cazul comenzilor livrate în provincie, pe lângă tariful perceput Unic-Silvagro SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care va fi adus la cunoștința clientului în momentul confirmării comenzii.

   Unic-Silvagro SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Unic-Silvagro SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzantelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

   Limitarea răspunderii pentru plată
   Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. Unic-Silvagro SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă către Unic-Silvagro SRL la adresa de e-mail amisagrotekbn@gmail.com. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Unic-Silvagro SRL Plata în avans se consideră și plată cu ajutorul cărții de credit online. În acest caz Unic-Silvagro SRL va solicita procesatorului de plăți electronice confirmarea securității și a validității tranzacției și, de asemenea va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

   6.Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

   Utilizatorii care vizitează site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă Unic-Silvagro SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății Unic-Silvagro SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.

   Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Unic-Silvagro SRL nu își asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

   7. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser
   Site-ul nostru este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Unic-Silvagro SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. Unic-Silvagro SRL nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

    Unic-Silvagro SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legături de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

    8. Utilizarea site-ului de către persoanele sub 18 ani
    Legislația în vigoare interzice minorilor achiziționarea băuturilor alcoolice, de aceea, în momentul utilizării acestui site, orice utilizator declară pe propria răspundere următoarele: “Declar pe propria răspundere că am vârsta de cel puțin 18 ani împliniți și că prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare”.

    9. Litigii și dispoziții finale
    Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe siteul nostru sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Puteți să ne contactați pentru orice problemă legată de siteul nostru la amisagrotekbn@gmail.com, munteanab@gmail.com sau la numărul de telefon +40745585940. Persoana de contact: Andra Muntean.
    În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza municipiului Iași. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții. 

    Protecția Datelor (GDPR) 

    Introducere

    Respectarea drepturilor de confidențialitate și protecția datelor personale ale clienților, vizitatorilor și partenerilor noștri este de cea mai mare importanță pentru Unic-Silvargo SRL , cu sediul în Teaca, Nr. 361, jud. Bistrița-Năsăud, România. În calitate de magazin online de vinuri cu sediul în România, suntem dedicați să ne asigurăm că prelucrăm datele personale în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) al Uniunii Europene și cu legislația locală relevantă.

    Scopul Politicii

    Această politică are ca scop să informeze persoanele despre modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm datele personale pe care ni le furnizează în timpul utilizării site-ului nostru web și a serviciilor asociate.

    Ce Date Colectăm

    Putem colecta următoarele categorii de date personale:

    • Nume și prenume
    • Adresă de e-mail
    • Adresă de livrare
    • Număr de telefon
    • Informații de plată
    • Istoricul comenzilor
    • Preferințe de vinuri și feedback-ul produselor

    Cum Utilizăm Datele Colectate

    Datele personale colectate sunt folosite în următoarele scopuri:

    • Procesarea și livrarea comenzilor
    • Îmbunătățirea ofertelor și serviciilor noastre
    • Comunicarea cu clienții pentru asistență și informații
    • Realizarea de studii de piață și analize statistice
    • Trimiterea de informații promoționale și newslettere, cu consimțământul explicit al destinatarului

    Cum Protejăm Datele Personale

    Unic-Silvargo SRL implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prelucrării datelor personale, incluzând criptarea datelor, securizarea accesului la sistemele noastre informatice și proceduri stricte de confidențialitate pentru angajații care au acces la datele personale.

    Drepturile Persoanelor Vizate

    În conformitate cu GDPR, persoanele vizate au următoarele drepturi:

    • Dreptul de acces la datele personale
    • Dreptul de a rectifica datele incorecte sau incomplete
    • Dreptul de a șterge datele personale („dreptul de a fi uitat”)
    • Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor
    • Dreptul la portabilitatea datelor
    • Dreptul de a se opune prelucrării datelor
    • Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată

    Cum să Exerciți Drepturile

    Pentru a exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate pe site-ul nostru. Vom răspunde solicitărilor în termenul legal de 30 de zile.

    Modificări ale Politicii

    Unic-Silvargo SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, conform cu schimbările în legislația privind protecția datelor sau practicile noastre comerciale.

    Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră GDPR sau practicile de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați.

    Politica privind Cookie-urile

    Introducere

    Unic-Silvagro SRL utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența de navigare pe site-ul nostru web și pentru a oferi funcționalități adiționale.

    Ce sunt cookie-urile?

    Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni trimise către browserul dvs. de pe serverul nostru web și stocate pe dispozitivul dvs. Acestea ne permit să recunoaștem dispozitivul dvs. la următoarea vizită pe site-ul nostru.

    Cum folosim cookie-urile?

    Folosim cookie-uri pentru:

    • A îmbunătăți performanța site-ului
    • A analiza modul în care este folosit site-ul nostru
    • A personaliza conținutul site-ului conform preferințelor dvs.
    • A facilita partajarea conținutului pe rețele sociale

    Tipuri de cookie-uri pe care le folosim

    Cookie-uri esențiale: Necesare pentru funcționarea corectă a site-ului.

    Cookie-uri de performanță și analiză: Ne ajută să înțelegem interacțiunile cu site-ul nostru.

    Cookie-uri de funcționalitate: Îmbunătățesc experiența dvs. pe site.

    Cookie-uri de publicitate: Personalizează reclamele pe care le vedeți.

    Controlul cookie-urilor

    Puteți controla și șterge cookie-uri după cum doriți. Pentru mai multe informații, vizitați aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile care se află deja pe computerul dvs. și puteți seta majoritatea browserelor să prevină plasarea lor.

    Consimțământul dvs.

    Prin utilizarea site-ului nostru, consimțiți la utilizarea cookie-urilor în conformitate cu această politică privind cookie-urile.

    Politica de Confidențialitate

    Introducere

    La Unic-Silvagro SRL respectăm intimitatea dvs. și ne angajăm să protejăm datele personale pe care le colectăm despre dvs.

    Ce date colectăm?

    Colectăm date care ne ajută să vă oferim serviciile noastre, inclusiv:

    • Nume, adresă de e-mail, adresă fizică, număr de telefon
    • Informații despre modul în care utilizați site-ul nostru, cum ar fi tipul de vinuri căutate
    • Informații de plată pentru procesarea comenzilor

    Cum folosim datele personale?

    Utilizăm informațiile colectate pentru:

    • Procesarea comenzilor dvs.
    • Comunicarea cu dvs. despre comenzi sau promoții
    • Îmbunătățirea serviciilor noastre

    Cu cine împărtășim datele personale?

    Nu vindem, nu închiriem și nu tranzacționăm datele dvs. personale cu terți. Datele pot fi împărtășite cu furnizori de servicii terți strict pentru îndeplinirea serviciilor legate de magazinul nostru, cum ar fi curieratul pentru livrare.

    Securitatea datelor

    Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

    Drepturile dvs.

    Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să ștergeți datele personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale sau de a solicita restricționarea acesteia.

    Contactați-ne

    Pentru orice întrebări sau solicitări legate de datele personale, vă rugăm să ne contactați prin metodele specificate pe site-ul nostru.

     

    Politica de returnare

    Legislația română în domeniu privind comerțul electronic și regimul contractelor la distanță (Ordonanța nr. 130/31.08.2000, completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000) prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

    Astfel, puteți returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 10 zile, fără penalități și fără a vi se pune vreo întrebare legată de motivul pentru care ați luat această decizie. Denunțarea de contract se face numai în scris. Pot fi returnate în baza acestor legi doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă ambalajul original și documentele care l-au însoțit). În maxim 30 de zile de la data returnării vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră sau prin mandat poștal.     Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumpărător. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport și cele de asigurare a mărfii.

    Nu puteți returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastră. Noi ne asigurăm că produsele de pe siteul nostru ajung la dumneavoastră în cele mai bune condiții.

    Totodată sunt stipulate următoarele: “Consumatorul nu poate denunța unilateral contractele de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte nu pot fi returnate produse ce au fost personalizate la solicitarea expresă a clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Produsele returnate vor fi asigurate pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

    Dacă v-a fost trimis un alt produs decât cel comandat, îl puteți returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul și vă vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. În cazul în care produsul respectiv nu mai există în stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veți avea posibilitatea să selectați alte produse de pe site-ul nostru în limita sumei achitate către noi.

    Dacă ați comandat greșit modelul puteți returna produsul pentru a fi schimbat, cu condiția că atât produsul cât și ambalajul să fie nedesfăcute și nedeteriorate, în nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră în acest caz.

    Pentru a putea returna produsul trebuie să ne scrieți la amisagrotekbn@gmail.com. Trimiteți coletul cu produsul și factura din coletul primit la o adresă ce va fi comunicată de către operatorii noștri. Taxele de transport, în acest caz, vor fi suportate de dumneavoastră.

     

    Sale

    Unavailable

    Sold Out