Termeni și condiții

Termeni și condiții

Compania care administrează acest site este Unic-Silvagro SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J06/959/2008 și având Codul Unic de Înregistrare: RO 24487699.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor expuse aici. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Ne asumăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1. Dreptul de autor
Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Unic-Silvagro SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Unic-Silvagro SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

  Pentru orice probleme sau sesizări legate de drepturi de proprietate intelectuală ne puteți contacta la adresa noastră de e-mail: office@valeaascunsa.com

  2. Accesul la informațiile de pe site

  Unic-Silvagro SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Unic-Silvagro SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

  Continutul site-ului a fost realizat cu mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificarii caracteristicilor, design-ului, fără vreo notificare prealabilă de către producători.

  3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii
  Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil Unic-Silvagro SRL nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Unic-Silvagro SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

   Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 

   Unic-Silvagro SRL nu răspunde de eventualele defecte ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecte și prejudiciul moral adus clientului revin în sarcina producătorului. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Unic-Silvagro SRL oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Unic-Silvagro SRL de la acest client.

   Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință și a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce însoțește produsul. Factura fiscală ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin e-mail și prin orice alte metode, cu Unic-Silvagro SRL, nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică încheierea contractului la distanță.

   4. Limitarea răspunderii pentru prețuri

   Prețurile prezentate includ TVA (24%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Limita minimă de preț pentru o comandă este de 50 de RON.

   5. Limitarea răspunderii pentru livrare

   Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. Unic-Silvagro SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită în Bistrița și Cluj-Napoca. În cazul comenzilor livrate în provincie, pe lângă tariful perceput Unic-Silvagro SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care va fi adus la cunoștința clientului în momentul confirmării comenzii.

   Unic-Silvagro SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Unic-Silvagro SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzantelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

   Limitarea răspunderii pentru plată
   Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. Unic-Silvagro SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă către Unic-Silvagro SRL la adresa de e-mail amisagrotekbn@gmail.com. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Unic-Silvagro SRL Plata în avans se consideră și plată cu ajutorul cărții de credit online. În acest caz Unic-Silvagro SRL va solicita procesatorului de plăți electronice confirmarea securității și a validității tranzacției și, de asemenea va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

   6.Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

   Utilizatorii care vizitează site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă Unic-Silvagro SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății Unic-Silvagro SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.

   Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Unic-Silvagro SRL nu își asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

   7. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser
   Site-ul nostru este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Unic-Silvagro SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. Unic-Silvagro SRL nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

    Unic-Silvagro SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legături de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

    8. Utilizarea site-ului de către persoanele sub 18 ani
    Legislația în vigoare interzice minorilor achiziționarea băuturilor alcoolice, de aceea, în momentul utilizării acestui site, orice utilizator declară pe propria răspundere următoarele: “Declar pe propria răspundere că am vârsta de cel puțin 18 ani împliniți și că prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare”.

    9. Litigii și dispoziții finale
    Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe siteul nostru sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Puteți să ne contactați pentru orice problemă legată de siteul nostru la office@valeaascunsa.com amisagrotekbn@gmail.com, munteanab@gmail.com sau la numărul de telefon +4074655385. Persoana de contact: Mariana Muntean.
    În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza municipiului Bistrița. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții. 

    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați măsurile obligatorii ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor.

    Sale

    Unavailable

    Sold Out